25-jarig jubileum De Vitaminebron Sittard

Deze maand vieren Gerrit en Cok Pil het 25-jarig jubileum van hun groentespeciaalzaak de Vitaminebron in Sittard. Hun liefde en kennis over groenten en fruit zorgt al 25 jaar voor veel tevreden klanten.

"Het contact met de klanten vind ik het allerleukste". Veel klanten die nu zelf kinderen hebben en getrouwd zijn, kwamen vroeger al met hun vader of moeder naar de zaak. "Van veel klanten weet ik wanneer ze jarig zijn of hoeveel jaar ze getrouwd zijn. Voor hen doe ik altijd iets extra's. Dat vinden ze heel leuk: 'hoe weet jij dat nu weer Gerrit', zeggen ze dan. Maar ik houd ervan om klanten te verrassen."

Gerrit en Cok geven ook graag advies over hoe je welke groenten het lekkerste kunt klaarmaken; "Ik zie wel eens jonge mensen naar sperziebonen of spruitjes kijken, maar ze dan denken 'hoe moet ik dat nu klaarmaken', ik ga dan een gesprekje met ze aan en geef tips. Vaak komen ze de dag daarna terug om te vertellen hoe lekker het was", vertelt Gerrit trots.

Gerrit ontwikkelde al vroeg zijn liefde voor het vak; Als zesjarige, kleine jongen ging hij al met de groenteboer in Schiedam mee. Zo leerde hij de kneepjes van het vak kennen. "Ik ging zelfs voordat ik naar school moest met de groenteboer mee naar de veiling. Zo kwam het wel eens voor dat ik in de klas zat te knikkebollen", lacht Gerrit.

Om het zilveren jubileum van De Vitaminebron te vieren hebben Gerrit en Cok een aantal leuke aanbiedingen voor hun klanten in petto. Naast een '4 halen = 3 betalen-actie' met de Vitatas, bieden ze o.a. ook een broccoli (500 gram) voor € 0,59 en 10 Clementines voor € 0,99.


Bron: ADN

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.