Grootste AGF-importeur Italië

Jaarrond ijsbergsla bij FruttitalBij het Italiaanse bedrijf Fruttital in Albenga is de ijsbergsla 12 maanden per jaar beschikbaar. Het bedrijf is de grootste distributeur van import-AGF in Italië. 
Salesmanager Gilberto Rossi (foto) zegt: "De ijsbergsla-aanvoer uit Spanje start in oktober en eindigt in juni, maar we zijn erin geslaagd om de beschikbaarheid het hele jaar door mogelijk te maken. Wij importeren in de zomer namelijk producten uit Noord-Europa. Dankzij ons efficiënte distributiesysteem is onze ijsbergsla zeer goed bekend en wordt hij overal in Italië gewaardeerd, vooral in het zuiden. De vraag neemt alleen maar toe."

Fruttital werkt samen met bekende leveranciers in de sector, zoals Agrupapulpi en Adesur. "Dit zijn bedrijven die de kwaliteit en de volumes waarborgen die we nodig hebben om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. 50% van de opbrengst is bestemd voor detailhandel. De rest gaat naar de traditionele markten", zegt Rossi.
Contact:
Gilberto Rossi – Sales Manager
Fruttital Srl
Regione Cime di Leca, 30
17031 Albenga (Savona)
Tel.: +39 182 560300

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.