"perfect getimed na recent faillisement O'Cool"

Picard rukt op in België

De Franse diepvriesketen Picard wil binnen vijf jaar zo'n zestig winkels gaan openen in België. Dit melden diverse Belgische media. In 2012 werd Picard actief in België met een winkel in Waterloo. Momenteel heeft de keten 10 winkels in heel België. Picard heeft donderdag zijn eerste Antwerpse filiaal geopend, in Vlaanderen dus. 750 diepvriesproducten liggen in de Antwerpse winkel. Er zijn zowel kant- en klare gerechten als basisproducten. De winkel heeft ook een assortiment babyvoeding en een wereldkeuken met onder andere couscous en sushi.

"Het offensief van Picard lijkt perfect getimed. Het recente faillissement van O'Cool legt immers een grote markt open. De 45 overblijvende vestigingen zijn vandaag in handen van de curator die allicht maar wat graag met de Fransen praat", vermeldt het Belgische nieuwsmedium Metropool. In Frankrijk heeft Picard meer dan 800 vestigingen. Picard hoopt in Vlaanderen over meer slaagkansen te beschikken dan het onlangs failliet verklaarde O'Cool.

Klik hier voor meer informatie

Bron: diverse media

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.