Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roemeens walnotenseizoen begonnen

Deze maand markeert de start van het walnotenseizoen in Roemenië. Hoewel de verse producten vanaf deze maand beschikbaar zijn, zijn ze jaarrond beschikbaar, afhankelijk van de opslagcondities. Alina Seceanu van Romaldo benadrukt het belang van goede opslagomstandigheden, die de kwaliteit van de walnoten later in het seizoen kunnen beïnvloeden.



"De vochtigheid van walnoten is aan het begin van het seizoen hoger, daarom moeten ze gedroogd worden vóór de verkoop", aldus Seceanu. "Anders worden ze muf." Romaldo levert in samenwerking met Roemeense telers al sinds 2002 walnoten aan de Europese markt. Het jaarlijks verscheepte volume is 500 ton. Ze leveren hun producten aan groothandelaren, supermarkten en bakkerijen in dozen van 9 en 10 kilogram. De belangrijkste markten zijn Oostenrijk, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Macedonië, Griekenland, Servië, Slowakije en Duitsland.

Voor meer informatie:
Alina Seceanu
S.C. ROMALDO S.R.L.
Telefoon/fax: 0040/ 256.244.918
E-mail: romaldo97@yahoo.com
www.romaldo.ro
Publicatiedatum: