Hazeu Orchids stapt over naar Veldwerk uitzendbureau

Overstapservice bij Veldwerk uitzendbureau

Veldwerk uitzendbureau heeft in samenwerking met enkele grote bedrijven de overstapservice ontwikkeld. Iets totaal nieuws in de uitzendwereld. Bedrijven met een grote flexibele schil, die ontevreden zijn over hun huidige flex-leverancier, zijn vaak huiverig om te veranderen van uitzendorganisatie omdat zij een behoorlijke impact op de organisatie verwachten. Veldwerk heeft samen met Hazeu Orchids een systeem ontwikkeld welke de overstap naar een betrouwbare uitzendorganisatie eenvoudig maakt. Hierbij weet u zeker dat uw bedrijf met een betrouwbare partner samenwerkt en dit zal een kostenbesparend effect hebben.

Het proces staat onder begeleiding van mensen met jarenlange ervaring in de uitzendbranche. Het proces bestaat uit de volgende onderdelen:
  • De Quick Scan geeft de huidige situatie van de flexibele schil van het bedrijf overzichtelijk weer. Hierbij moet u denken aan het aantal medewerkers, uitzendvolume, contracten, opvolgend werkgeverschap, zorgverzekering, vervoer, huisvesting, ect.
  • De resultaten worden doorgenomen en de gewenste situatie met eventuele kostenbesparende oplossingen worden besproken.
  • U kunt zich focussen op uw bedrijfsprocessen. Veldwerk ontneemt de volledige zorg en zal zorg dragen voor een goede overgang.
  • De calculatie is open en transparant en wordt voor u totaal inzichtelijk gemaakt.

Wie is Veldwerk Uitzendbureau.
Veldwerk vindt dat elke vorm van samenwerking is gebaseerd op (wederzijds) vertrouwen. Zowel opdrachtgevers als werknemers moeten in alle opzichten kunnen vertrouwen op de deskundigheid en professionaliteit van Veldwerk. Wij zijn ambitieus, vernieuwend, ondernemend en bovenal een zeer betrouwbare partner voor onze klanten.

Veldwerk is NEN 4400-1 gecertificeerd, Flex Home gecertificeerd en aangesloten bij de NBBU. Met 856 NBBU leden is de NBBU de op een na grootste vertegenwoordiger van uitzendbureaus in de branche. Doel van de NBBU is het actief handhaven en bewaken van de uitzend CAO en tegengaan van malafide bureaus binnen de arbeidsbemiddeling.

Voor meer over ons informatie over ons kunt u terecht op onze website:
www.veldwerkuitzendbureau.nl


Mocht u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd zijn in een kennismakingsgesprek, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Boris de Veld
Tel.: 06-11927308
boris@veldwerkuitzendbureau.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.