Boekhoutjes in de knel

Gisteren was de vrachtwagen met de opdruk van Groentenfruit.nl - onderdeel van AGF.nl - in het landelijke nieuws, al was het niet op de manier die je zou wensen. De vrachtwagen reed omstreeks 11.45 uur op de A12 bij Nootdorp door de middenberm en raakte vervolgens klem onder een viaduct, wat zorgde voor de nodige file. Het duurde enige tijd voor de vrachtwagen was verplaatst. Omdat de vrachtwagen onder het viaduct klem stond, kon de truck niet worden weggetakeld. Ook was slepen vanwege kantelingsgevaar nauwelijks mogelijk. Rond 16.00 kon de vrachtwagen worden geborgen en pas rond middernacht ging de weg weer open, omdat die eerst van vers asfalt moest worden voorzien. Gelukkig zijn er geen gewonden gemeld.Fotograaf: Rene Hendriks, Regio15.nl (met toestemming)

Op de truck sieren de zes kinderen van Pieter Boekhout met AGF-producten in hun hand om promotie te maken voor www.groentenfruit.nl, een onderdeel van AGF.nl, dat consumenten productinformatie en gezondheidsnieuws biedt op het gebied van groenten en fruit. Het aantal bezoekers steeg gisteren significant....Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.