Special Fruit mikt bij exoten op BSCI-gecertificeerde leveranciers

Met de eindejaarsperiode in zicht komt het uitgebreide, specifieke aanbod exoten van Special Fruit extra onder de aandacht. "De vraag naar exoten blijft stijgen en door onze flexibiliteit kunnen we zonder problemen op deze vraag inspelen. Een belangrijke factor voor onze klanten is de sociale certificering. Met exoten uit alle hoeken van de wereld, is dit geen onbelangrijk punt."


Doel volgend jaar minstens twee derde
"Special Fruit is sinds 2011 lid van BSCI en verwacht van haar leveranciers dat zij de BSCI gedragscode naleven. Bij BSCI staan een gezonde werkomgeving en de rechten van de werknemer centraal. Ons doel is om volgend jaar met minstens 2/3 BSCI-gecertificeerde leveranciers samen te werken."

"De sterkhouders van ons exotenassortiment blijven de mango's, avocado's en granaatappelen, allen afkomstig van BSCI gecertificeerde leveranciers. Maar de maracuya, papaya en passiefruit zijn ook aan een opmars bezig. Daarnaast zijn er nog de eindejaarsklassiekers zoals vijgen uit Brazilië, pitahaya uit Vietnam of physalis die bijdragen aan de boost in de exotenverkoop."

www.specialfruit.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.