Slachtofferhulp Nederland neemt Slachtofferhulp over van HBD

Het HBD stopt met de aparte slachtofferhulp voor ondernemers en medewerkers in de detailhandel. Dat is een van de gevolgen van het politieke besluit de product- en bedrijfschappen op te heffen. Eind 2013 staakt het HBD alle activiteiten, waaronder ook de Slachtofferhulp Nederland. Detailhandel Nederland zet deze dienstverlening voort, in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland.

De regeling werd enkele jaren geleden opgezet om ondernemers en medewerkers direct te ondersteunen bij agressie, geweld, overval of ongeval in de winkel. Binnen twee uur was een professionele hulpverlener ter plaatse. In de afgelopen periode werd ca. 300 keer per jaar beroep gedaan op Slachtofferhulp Detailhandel.

Via het nummer 0800-0801 kan nog tot en met 31 december 2013 een beroep gedaan worden op Slachtofferhulp Detailhandel. Daarna vervalt dit nummer.

Vanaf 1 januari 2014 zet Detailhandel Nederland de regeling in licht gewijzigde vorm, voort. Slachtofferhulp Detailhandel blijft zo gratis toegankelijk voor de ondernemers en medewerkers in de sector.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.