CoolEnergy introduceert mobiele koel-/vriescellen

CoolEnergy heeft in nauwe samenwerking met Cofely een mobiele koel- / vriescel ontwikkeld. De Cold Store3006 verenigt de technische knowhow van Cofely en de jarenlange ervaring van CoolEnergy op het gebied van huurkoelingen.

Eddy van der Kamp, European Sales Director CoolEnergy is duidelijk over het succesvolle productieproces: "Gedurende de vruchtbare samenwerking van CoolEnergy met Cofely bij de ontwikkeling van deze koelvriescel was het uitgangspunt voor beide partijen de productie van een degelijk apparaat! Hierbij stond vast dat de wens van de gebruiker centraal moest staan."

Door de nauwe samenwerking van CoolEnergy met Cofely hebben de koel- / vriescellen bijzondere eigenschappen. Zo zijn de units ontwikkeld op basis van HACCP normen en zijn ze voorzien van lepelgaten voor heftrucks, hijsogen, Twistlocks, een aluminium inrijplaat, ledverlichting, noodvergrendeling en een personenalarm (akoestisch/opties). Door de maximale afmetingen (3m × 6m) zijn de units makkelijk te verplaatsen met behulp van een bakwagen en bieden ze plaats aan twaalf europallets. De efficiënte koelinstallatie, welke in de unit is geïntegreerd, maakt het mogelijk om zowel te koelen als te vriezen. Tevens is de installatie voorzien van verwarmingselementen zodat in geval van vorst de ingestelde temperatuur gewaarborgd blijft.

Toepassingsmogelijkheden van de nieuwe Cold Store3006:

  • Levensmiddelen: Bij verbouwing of tijdelijke capaciteit uitbreiding.
  • Pharma/Chemie/Logistiek: Bij verbouwing of tijdelijk capaciteit uitbreiding, productontwikkeling, testopstellingen of de opslag van grondstoffen.
  • Ziekenhuizen/Verzorgingstehuizen/Kantines/Grootkeukens: Bij verbouwing of tijdelijke capaciteit uitbreiding.
  • Machinebouw/Automotive: Voor het testen van componenten onder verschillende temperaturen.
De Cold Store3006 is verkrijgbaar via CoolEnergy Rentals.


Bron: Koude & Luchtbehandeling

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.