STILL Easy App wederom in de prijzen

STILL is met haar iPad-App wederom in de prijzen gevallen. Eerder dit jaar ontving zij al 'Der Goldene Funke 2013'. 18 oktober jl. mochten STILL en het ontwerpbureau Melting Elements hun Red Dot Award in Berlijn ophalen. De Red Dot Design Award is een internationaal product/design prijs. Er zijn prijzencategorieën voor product, design, ontwerpbureaus en concepten. Winnende producten worden gepresenteerd in het Red dot Design museum in Essen, Duitsland. Inmiddels zijn er 11.000 inzendingen uit 61 landen.Op 18 oktober jl. kwamen 1200 internationale gasten bij elkaar voor het Red Dot Gala in het Concertgebouw in Berlijn. Uit 6800 inzendingen in de categorie Communicatiedesign heeft een internationale jury 575 Red Dot Awards uitgereikt. De STILL Easy App was een van de gelukkige ontvangers. Hierboven op kreeg de Easy App van STILL en Melting Elements met nog 72 winnaars de benoeming tot Red Dot: best of the best Award.

De optimale verbinding tussen design en functionaliteit alsook de vormgeving gaven de uitslag voor deze award, aldus de jury. Een virtuele, speelse kennismaking met het productscala van STILL en de 360° aanzichten van de trucks maakt deze App Award-waardig.

Klik hier voor de app


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.