Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Piet Paulusma geeft aftrap

De nieuwe Kanzi is er weer



Vanaf vandaag ligt de Kanzi appel weer in de supermarkten. De nieuwe oogst van deze verleidelijk lekkere appel is de afgelopen weken door de telers van Fruitmasters met zorg geplukt. Niemand minder dan weerman Piet Paulusma gaf tijdens zijn weerbericht het startsein voor het nieuwe Kanzi-seizoen. Het was even wachten, want de appels moesten precies goed van smaak en textuur zijn, maar nu is het dan ook zover: de pluk van Kanzi is de afgelopen weken begonnen. Kanzi-telers zijn de boomgaard ingetrokken om de appels te plukken, die vanaf vandaag in de supermarkten, speciaalzaken en op de markt te vinden zijn.



Opvallend
Gisteren op televisie bij Piets Weerbericht, en vandaag reist er een promotieteam langs de radiostations om de nieuwe Kanzi ook bij de radioluisteraars onder te aandacht te brengen. Daarmee is het Kanzi-seizoen echt begonnen. En dat gaat de Nederlandse consument merken. Naast aandacht op televisie, social media en in JT-bioscopen, wordt Kanzi ook nadrukkelijk in beeld gebracht op reclamemasten langs de snelweg en zelfs met een speciale Kanzi-stadsbus die door Amsterdam rijdt. Ook trekken vanaf 2 november promotieteams naar drukbezochte winkelcentra om appels uit te delen aan het winkelende publiek. Dat doen ze met een opvallende Kanzi-auto met aanhanger in de vorm van een Kanzi-appel. We weten intussen: hebben de consumenten de Kanzi eenmaal geproefd, dan wordt de stap naar kopen al snel gezet.




Verleidelijk
Elk jaar worden in oktober de eerste appels geplukt. Wanneer precies, dat bepalen de experts: als de appel zijn volle kleur en glans heeft, lekker knapperig en sappig is, en precies goed van smaak. Moeder natuur zorgt voor frisse regen en een lekker zonnetje: die van Kanzi zo'n verleidelijk lekkere appel maken. Kanzi is een kruising van de Gala en de Braeburn, en is razend populair onder de liefhebbers van appels. Het is een appel met een extra smaak en een bijzondere 'bite'. Kanzi is inmiddels uitgegroeid tot een groot merk met een goede naamsbekendheid.


Publicatiedatum: