Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bessen- en kersenopbrengst stijgt meer dan 100% met intrekbaar Cravo-dek

Aan de Michigan State University heeft Dr. Greg Lang een jaar lang de invloed van kassen met een uitschuifbaar dak en van regenschuttingen op de opbrengst van de zoete kersenproductie onderzocht. Het resultaat was dat de kersenoogst toenam met een gemiddelde van 153% en dat het fruit 10-14 dagen eerder werd geoogst.



Om de winstgevendheid van de frambozenproductie te verbeteren, is Cravo met Dr. Eric Hanson van Michigan State University gaan samenwerken. Een test met het uitschuifbare X-Frame heeft geresulteerd in een opbrengsttoename van ten minste 100%, vergeleken met de planten die buiten worden geteeld. Deze proef leidde ook tot strategieën om het aantal planten per hectare te verhogen en om het makkelijker te maken de gevlekte fruitvlieg buiten te houden. De muren van het schuifdak kunnen namelijk gesloten blijven om het vliegje te weren.



Om de resultaten te zien en meer te weten te komen over het Retractable Roof Production System™ (RRPS) voor zoete kersen, klik hier.

Voor meer informatie:
Benjamin Martin
Cravo Equipment Ltd
Tel: +(1) 519 759 8226 x260
Mob: +(1) 905 317 3546
Fax: +(1) 519 752 0082
E-mail: BenjaminM@cravo.com
www.cravo.com
Publicatiedatum: