Nieuwe pakmachine voor trayloze hardfruitverpakking

Appelproducenten zitten al een tijdje te springen om een goede pakmachine voor trayloze hardfruitverpakkingen. Met name appelen zitten vaak in een trayverpakking omdat ze kwetsbaar zijn en makkelijk beschadigen. Het verpakken zelf moet ook nog eens met de nodige omzichtigheid gebeuren. Nu is er een nieuwe machine op de markt die aan deze voorwaarden tegemoet komt: de Redpack P325E-FI trayless apple flow wrapping machine met "Frictionless In-feed". De pakmachine is speciaal ontworpen voor het behoedzaam verpakken van hardfruit zonder trays. Volgens de ontwerpers beschadigt de machine het fruit niet, kan hij makkelijk worden ingesteld voor verschillende hoeveelheden en verdubbelt hij ook nog eens de gangbare snelheden. 

De P325E-FI van Redpack heeft een 3,5 meter lange product-feed met drijfriemen, die voorzien is van zachte flexibele 'product pushers'. Het gecombineerde effect van deze functies zorgt ervoor dat de appelen worden beschermd en zonder beschadigingen worden getransporteerd naar de verpakkingsmodule.


Voor meer informatie:
Giles Briston
Redpack
Tel:+44(0)1603 722 280
Email: giles.briston@redpack.co.uk
www.redpack.co.uk
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.