Zaken doen met Tunesië

In de Innovatoren in Venlo vindt op donderdag 31 oktober een seminar plaats over zaken doen met Tunesië. Het seminar wordt georganiseerd door onder meer de Kamer van Koophandel Limburg en Provincie Limburg in samenwerking met de Tunesische ambassade.

De Tunesische revolutie van december 2010 maakte een eind aan het regime van Ben Ali. Sindsdien is in Tunesië een democratiseringsproces in gang gezet. Nederland ondersteunt Tunesië hierbij. De betrekkingen tussen Nederland en Tunesië zijn na de machtswisseling intensiever geworden.

In het Wereldbank Report, "Doing Business 2013" wordt Tunesië gerangschikt op plaats 50 op een totaal van 185 landen. Uit het rapport is verder gebleken dat Tunesië is gerangschikt in de top van de Noord-Afrikaanse landen. Klik hier voor verdere informatie over Tunesië.

Het wordt tijd om ook eens nadrukkelijk naar Tunesië als potentiële markt te kijken. Daarom organiseren de Kamer van Koophandel Limburg en de Provincie Limburg in samenwerking met de Tunesische ambassade in Den Haag, CEPEX – Tunisian Trade Promotion Office en het Foreign Invest-ment Promotion Agency (FIPA Tunisia) van de Tunesische regering een informatief seminar teneinde u te informeren over de mogelijkheden van deze markt.

Klik hier voor meer informatie, het programma en aanmelding.


Bron: LLTB

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.