Sealpac opent nieuw Experience Center

SEALPAC staat bekend om haar leidende positie in Trayseal- en Thermoformmachines. De nieuwbouw van het SEALPAC Experience Center (SEC) is bestemd voor klanten en relaties welke (nieuwe) producten willen demonstreren, testen, haar personeel wil trainen of bijvoorbeeld op zoek is naar efficiënte werkmethodes. In het SEC kan de productie omgeving volledig worden nagebootst o.a. qua temperatuur en hygiëne.

Daarnaast is het mogelijk uw producten ter plaatse te bereiden waarna het onder gecontroleerde omstandigheden kan worden geproduceerd en verpakt.Optimaal gebruik

Het effiënct gebruik van onze moderne machines is vaak een samenspel tussen mensen en processen. Ook al zijn de Sealpac machines uitgerust met eenvoudig bediening en ombouw mogelijkheden de efficiency komt in de details aan op een samenwerking tussen mens en machine. Juiste training is hier van essentieel belang om het optimale rendement uit uw investering te halen. In het SEC worden operators en technici opgeleid om in hun specifieke werkomgeving optimaal te kunnen werken.Van idee tot marktintroductie

Nieuwe concepten kunnen in het SEC uitvoerig worden getest onder omstandigheden welke gelijk zijn aan de productieomgeving. Hiermee wordt het gehele proces van marketing, productie en marktintroductie geanalyseerd en beoordeeld. De ingrediënten kunnen met de ter beschikking staande equipement ter plaatse worden bereid. Daarna kunnen de producten op verschillende manieren en verpakkingen worden verpakt of het nu gaat om vacuüm, Map, TraySkin, TraySkinplus of andere verpakkingsvormen in trayseal of dieptrekmachines.

De eerste workshop heeft op 17 en 18 september plaatsgevonden. Hier stond hier voor vleesverwerkende bedrijven Tenderpac centraal. Tenderpac is een unieke verpakking bestaande uit 2 compartimenten welke verse steaks ( kort na de slacht) vacuüm verpakt waarbij gedurende een langere THT het vlees in optimaal conditie blijft.

Tijdens deze workshop werden verschillende machines gedemonstreerd voor zowel processing als verpakken. Zo werd de Sealpac A8 met servo sealstation en de Pacinspect inspectie in volledige productie omgeving gedemonstreerd voor vers vlees. Voor gemarineerd vlees werd gebruik gemaakt van Sealpac RE dieptrekmachine voor perfecte vacuüm verpakkingen.

Met het Sealpac Experience Center heeft Sealpac voor klanten en relaties de optimale mogelijkheid om producten in uw werkomgeving te testen, te demonstreren of uw medewerkers te trainen.

Heeft u belangstelling om van deze unieke mogelijkheid gebruik te maken dan bent u van harte welkom. Ultrapak informeert u graag verder, SEC@ultrapak.nl of via www.ultrapak.nl.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.