Azienda Agricola Autore Giombattista:

"Toenemende vraag naar kruiden vanuit Italie en andere Europese markten"

In het hart van Oost-Sicilië is Azienda Agricola Autore Giombattista gevestigd. Het bedrijf teelt kruiden zowel als buitenteelt en in de kassen op een totaal areaal van 10.000 m2 en basilicum in 30.000 m2 kas. Het bedrijf voorziet klanten het hele jaar van Siciliaanse kruiden, zoals Siciliaanse munt en oregano uit de Hyblaen Mountains, aangevuld met basilicum, rozemarijn, salie, munt, oregano, laurier, tijm, marjolein, bieslook, venkel, citroenmelisse en peterselie.Het belangrijkste product voor het bedrijf blijft basilicum. Gezien de toenemende vraag naar kruiden en basilicum in het bijzonder, verwacht Azienda Agricola Autore zo'n 150 ton basilicum, 50 ton munt, 5 ton tijm en 25 ton koriander te produceren.


Basilicum in 30-gramsverpakking

Volgens Giombattista Autore is de meeste vraag naar los product voor de verwerking, maar wordt er ook geleverd in trays van 30 gram of kartonnen dozen van 100 gram. "De prijzen zijn in lijn met de afgelopen twee jaar."


Losse koriander

"De toenemende vraag komt zowel uit Italië, als uit andere Europese landen, zoals Nederland , Duitsland , Roemenië , Zweden en België . Levertijden zijn binnen 24 uur in Italië en 48 uur in het buitenland ", besluit Giombattista Autore.

Het bedrijf is SGS, Jas-Anz and Global GAP-gecertificeerd.

Voor meer informatie:
Azienda Agricola Autore Giombattista
C/da Dragonara
Via XX Settembre n. 199
97019 Vittoria (RG)
Tel./Fax: (+39) 0932 802450
Cell.: (+39) 338 4172789
Cell.: (+39) 320 2282847
gio.autore@tiscali.it
www.aromaticheautore.it


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.