"We hebben een goede basis om verder te groeien"

Opendeurdagen Vawi druk bezocht

Tholen - Op zondag 13 en maandag 14 oktober vond bij groothandel Vawi de Opendeurdagen plaats. Klanten, personeel, kennissen, leveranciers en belangstellenden waren vanaf 11 uur uitgenodigd om het veelzijdige assortiment te bewonderen en te genieten van een hapje en een drankje. Op beide avonden werden ook diverse prijzen uitgereikt waaronder een reischeque ter waarde van 500 euro. Groothandel Vawi maakt deel uit van Groep de Witte, die wereldwijd actief is. Het bedrijf is net buiten de groothandelsmarkt gevestigd en biedt een breed assortiment aan diverse afnemers. De drie mannen die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding en gang van zaken in het bedrijf zijn Philippe Geldof, Johan Frijters en Peter de Strycker.

Breed assortiment
Philippe Geldof, één van de bestuurders van Vawi, is zeer te spreken over de Opendeurdagen. "Er waren zo'n 1.500 uitnodigingen verstuurd en op zondag kwamen er al zo'n 1.000 bezoekers. Niet iedereen had zich aangemeld, dus het was nog een verrassing dat er zoveel mensen aanwezig waren." Sinds enkele maanden heeft Vawi haar bio-certificaat behaald. "Er waren steeds meer klanten die om biologische producten vroegen en daarom verhandelen wij nu alweer een tijdje bio-producten van onze leverancier BioFresh. Op productgebied breiden wij elk jaar weer uit, we hebben alles in huis wat de klant vraagt. Hetgeen ons onderscheidt, is dat we een breed aanbod hebben waarmee we elke klant, gespecialiseerd in zijn vakgebied kunnen bedienen. Wij bieden aan wat onze klant vraagt en zeggen geen nee. Voorbeelden van onze klanten zijn horeca-gelegenheden, winkels, grootkeukens, foodservice, bakkers, slagers en traiteurs. Wij beleveren ook internationale spelers zoals Prem Group, Gourmet en Compass Group. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Antwerpen, maar we leveren in heel België." Waar staat Vawi over vijf jaar? Philippe: We verwachten dan nog verder gegroeid te zijn, en dat op de manier zoals we het nu ook doen. We hebben een goede basis."Enthousiast team
Organisator Veerle de Rouck van Het Groene Huis vertelt dat ze al enkele maanden van tevoren bezig waren met de voorbereidingen van het evenement. "Het werd elke keer weer wat groter met extra tenten omdat er telkens nieuwe geïnteresseerde leveranciers kwamen die ook mee wilden werken. Het nieuwe magazijn is omgetoverd tot feestlocatie en de reacties zijn tot nu toe zeer positief. Alle bezoekers kregen bij de ingang een sticker met een kleur waardoor men kon zien of het een leverancier, een klant of een andere bezoeker was. Ook mochten mensen een enquête invullen wat ze van deze opendeurdag vonden. De reden dat er zo veel bezoekers op dezer opendeurdagen waren heeft heel veel te maken met het enthousiaste team dat hier aanwezig is. Vawi doet heel veel voor de klant en draagt service hoog in het vaandel."

Klik hier voor de fotoreportage
De eerste 60 foto's van de fotoreportage zijn gemaakt door mij en de anderen door Veerle De Rouck van Het Groene Huis (www.het-groene-huis.be)

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.