ILAPAK VT2000 Open Frame

In tegenstelling tot het traditionele concept, waar de machineonderdelen zijn verwerkt in een afgesloten frame constructie, biedt de ILAPAK VT2000 OF een eenvoudige toegang tot de machine componenten. Voordelen hiervan zijn eenvoudig reiniging en onderhoud, continue monitoring van de machine prestaties wat resulteert in efficiëntie en lage onderhoudskosten.Het hygiënisch ontwerp bevat gesloten profielen, vlakke delen van elkaar gescheiden met rondmateriaal, daar waar absoluut benodigd zijn bouten en opening verwerkt. Met deze opbouw is het eenvoudig de machine 'Wash-Down' te reinigen in een omgeving waar hygiëne topprioriteit heeft.

ILAPAK gebruik de laatste technieken op het gebied van Servomotoren, bediening touchscreen en gebruikte materialen. De ILAPAK VT2000 OF biedt hoge snelheden en productie zekerheid.

De veelzijdigheid van deze machine blijkt uit de vele verpakkingsuitvoeringen , verpakkingsbreedtes van 50 tot 430 mm, verpakkingslengtes tot 580 mm in een enkele slag en is compatible met verschillende typen vormschouders.

Belangrijkste innovaties:
- Robuust Open Frame concept
- Hygiënisch ontwerp
- Nieuwste Technieken
- Beste Prestaties
- Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Voor meer informatie:
Sarco Packaging BV.
Tel. 0418-562553
E: info@sarcopackaging.com
W: www.sarcopackaging.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.