lancering fruitboek en 50 miljoen retro bananenstickers

Dole viert 150 jaar fruithandel in Hamburg

Dole Fresh Fruit Europe viert dit jaar 150 jaar fruithandel in Hamburg. Er staan diverse activiteiten op het programma. Dole geeft een kijkje in haar keuken, in haar geschiedenis en zet ook de handelslocatie in Hamburg in de spotlights, daar waar het 150 jaar geleden voor Dole in Europa begon met de handel in sinaasappels en citroenen van Italië naar Hamburg.

Dole maakt van de gelegenheid gebruik om het boek Fruit Love te lanceren, waarin 150 jaar fruithandel in Hamburg belicht wordt. In het boek wordt ook de ontwikkeling van Dole verteld, van een klein bedrijf naar een wereldwijde organisatie. Dole geeft tot in detail inzicht in de productie- en handelsketen van de banaan. De lezer volgt de banaan vanaf de plant in Costa Rica en Ecuador tot aan de verkoop op de vismarkt in Hamburg. Fruit Love verschijnt in een gelimiteerde oplage van 1500 stuks.
Dole heeft meteen ook de websites dole.de en dole.eu in het nieuw gestoken. De sites omvatten een schat aan informatie over Dole in Hamburg en er is een digitale versie van Fruit Love te vinden. Dole geeft bovendien tien citytrips naar Hamburg weg. Om het feest compleet te maken, plakt Dole 50 miljoen retrodesign stickers op haar bananen. 

Voor meer informatie:
Xavier Roussel
Dole Fresh Fruit Europe
Tel: +49 40 32906-0
Email: xavier.roussel@dole.com
www.dole.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.