"Charlotte Verhelle: "Sterk in foodservice"

Westfro verhoogt capaciteit door nieuwe productiefaciliteit

Tholen - Het diepvriesbedrijf Westfro heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de productie en het leveren van diepvriesgroenten, -fruit en -kruiden. "We bieden onze klanten een totaalgamma", vertelt commercieel directeur Charlotte Verhelle. Het bedrijf stond van 5 tot 9 oktober op de beurs Anuga in Keulen. "Dit jaar hebben we ook geïnvesteerd in een totaal nieuwe uiterst moderne productiefaciliteit. Voorafgaand en aansluitend werd ook de verpakkings- en stockagecapaciteit uitgebreid. Hierdoor is onze capaciteit enorm gestegen in vergelijking met vorige jaren. We kunnen nu 95.000 ton per jaar produceren voor onze klanten."Foodservice

Westfro levert wereldwijd, maar de EU is de voornaamste markt voor Westfro. "Vooral in de foodservice in Duitsland en Frankrijk zijn we actief", vertelt Charlotte. "We vinden het belangrijk om ons te onderscheiden en dat doen we door het opbouwen van langetermijnrelaties. Onze klanten zijn daarnaast zeer te spreken over de combinatie hoge kwaliteit en faire prijs van de producten. Het bijzondere is dat zij reclame voor ons maken omdat ze zo tevreden zijn. Wij zijn continu bezig om constante kwaliteit te leveren het hele jaar door. Wij willen niet dat onze producten grote schommelingen meemaken op kwaliteitsgebied en zijn daar heel streng in."De producten van Westfro worden verhandeld onder hun eigen merk en onder private label. "Dat is ongeveer fifty/fifty", geeft Verhelle aan. "Foodservice is onze grootste markt. Daar zijn we historisch sterk in gegroeid. Daarnaast leveren we ook aan industrie en retail. Omdat we de focus leggen op de beste kwaliteit, passen we eigenlijk in elke markt."Voor meer informatie:
Charlotte Verhelle
Westfro
Grote veldstraat 114
B-8840 Staden-Belgium
tel. 32-(0)51-70 01 21
fax. 32-(0)51-70 25 59
www.westfro.be
charlotte.verhelle@westfro.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.