'Hoofdrol' voor De Winter Logistics in SBS6-programma Hollands Goud

Op zondag 6 oktober was De Winter Logistics te zien in het nieuwe tv-programma 'Hollands Goud' op SBS6. Het programma is bedoeld om het werken in de logistieke sector onder de aandacht te brengen van jongeren. Het programma is zondag te zien om 12.00 uur. Ook de komende zondagen is de Honselersdijkse logistieke dienstverlener op tv te zien.
De transport- en logistieke sector is onvoldoende bekend bij jongeren. Die kiezen daarom na hun opleiding niet snel voor een baan in de sector. Nieuwe instroom is echter hard nodig. Nu al begint het effect van de uitstroom van de babyboom-generatie merkbaar te worden in veel sectoren, waaronder die van transport en logistiek. Daarom heeft het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de sector (SOOB) het initiatief genomen het werken in transport en logistiek beter te belichten.

Innovatief karakter
Kijkers volgen onder meer drie leerlingen en studenten die een stage volgen bij een bedrijf. Eén van die bedrijven is De Winter Logistics. De keus voor De Winter Logistics is gemaakt vanwege het innovatieve karakter van het bedrijf. Zo wist Marianne de Winter bij de laatste Logistiek Manager van het Jaar verkiezing door te dringen tot de laatste drie. Begin juni zijn de opnamen gemaakt in het bedrijf in Honselersdijk. Deze zullen de komende weken te zien zijn, verdeeld over de verschillende afleveringen. Via social media en andere media wordt Hollands Goud onder de aandacht gebracht bij de doelgroep van schoolverlaters en afstudeerders.

Bekijk de eerste aflevering van 'Hollands goud' hier terug.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.