Komkommer nekt inbreker

Een inbreker is tegen de lamp gelopen nadat hij bij een inbraak van een komkommer had gegeten. Billy Joe Donnelly (22) had op het Engelse platteland ingebroken in een huis en de bijhorende serre. Daar had hij zijn tanden gezet in een komkommer waarop de speurders achteraf zijn DNA aantroffen.

Na zijn 'raid' in de serre, waar hij zich nog te goed had gedaan aan andere groenten, drong Donnelly het huis in het dorpje Preston binnen. Hij vond de autosleutels en ging aan de haal met de auto van de bewoners. De dief graaide ook een horloge en twee ringen mee.

Zijn slachtoffers waren erg aangedaan door de inbraak. Ze overwegen zelfs hun huis te verkopen omdat ze zich niet meer veilig voelen.

Van Donnelly zullen ze evenwel een tijdje geen last meer hebben. De onverlaat werd gearresteerd nadat zijn DNA overeenkwam met DNA op een komkommer waarin de dief had gebeten. De rechter veroordeelde de inbreker tot tweeënhalf jaar cel. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.