Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde GreensParade in Barendrecht

De tweede editie van de GreensParade in Barendrecht op zaterdag 28 september was een groot succes. Met het festival, gericht op gezond en duurzaam leven, werd ook de opening verzorgd van het Carnisserpark op de geluidswal aan de Carnisserbaan in Barendrecht. Henk Ferdinandus, voorzitter van Stichting GreensParade, is trots als een pauw: "Het is ons weer gelukt en daar ben ik trots op."



Op het festival was er net als vorig jaar van alles te proeven en te beleven. Zo was er op de versmarkt een keur van kramen te vinden met producten uit de streek. Zo deelde Hemels IJs proef-ijsjes uit met venkel en rabarbersmaak, kaasboerderij Weijpoort had een speciale GreensParade kaas gemaakt met klaver en honing en Bakker Spelt uit Bruinisse liet zijn bijzondere zilte broden proeven. Op het kookplein van Van Gelder Groente & Fruit werden diverse kookdemonstraties gegeven door ervaren koks en er waren kramen met telers en kwekers, onder andere van oerkomkommers, honingtomaten en Hoeksche Rooie aardappels.

Daarnaast waren er vele kinderactiviteiten, zoals pole-soccer, een klimwand, de populaire bungeetrampoline en nog veel meer. "Onze bezoekers zijn geïnspireerd, hebben gezonde en lekkere producten geproefd en de kinderen hebben kunnen sporten en bewegen en dat allemaal in een prachtig park op een prachtige dag. Onze dag is meer dan geslaagd en wij beginnen met veel plezier aan de organisatie van de activiteiten in 2014," aldus een enthousiaste Ferdinandus.

Klik hier voor meer foto's en filmpjes
Publicatiedatum: