Overlijdensbericht Bart de Lange

Op woensdag 2 oktober is de grondlegger van B.P. de Lange, Bart de Lange , op 83- jarige leeftijd in alle rust van ons heen gegaan. Bart beschouwde de wereld als zijn achtertuin. Hij was zijn tijd in het AGF-vak vaak vooruit. Appels importeren uit Frankrijk, andijvie uit Italië, sperziebonen uit Egypte, knoflook uit China. Als globetrotter was niets hem te gek. Aardappelen en uien exporteren, eerst in Europa en later in de rest van de wereld. Hij heeft met menig collega uit de AGF wereld gewerkt. Op zijn eigen wijze liet hij niemand onberoerd.
 
We zullen hem missen.
 
Via deze weg willen wij iedereen bedanken, die met hem heeft samengewerkt. Op maandag 7 oktober van 19:00 tot 20:30 uur in het clubhuis van AFC 34, Robonsbosweg 10 te Alkmaar is er gelegenheid om afscheid te nemen van Bart. Indien U een boodschap wilt sturen, kan dit naar: info@delange.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.