Motorfietsen met aardappelen

Een groot aantal bezoekers trok op zondag 22 september naar het Duitse Berghofen. Hier hadden de telersvrouwen iedereen uitgenodigd voor de derde aardappeldag. Naast smaakvolle aardappelgerechten was ook de oldtimertentoonstelling een ware attractie voor veel techniekliefhebbers. De motorsportclub uit het nabijgelegen Battenberg had deze tentoonstelling van historische voertuigen georganiseerd.
Op sommige erven en in de straten vlakbij de dorpskerk waren veel goed onderhouden, historische voertuigen te zien. Oude motorfietsen, verschillende tractoren, herderswagens en oldtimer-auto's trokken de aandacht van de bezoekers. Overal hielden de liefhebbers van oude voertuigen zich bezig met technische details en praatjes met gelijkgestemden.
 
Een gezellig samenzijn vond vervolgens plaats tussen de historische voertuigen tussen de bakkerij en de kerk. Aardappellekkernijen, zitmogelijkheden en een springkasteel maakten het goed vertoeven voor de bezoekers. Er werden vers bereide aardappelpannenkoekjes en andere lokale aardappelspecialiteiten gegeten. Daarbij grilden de telersvrouwen braadworsten boven een groot kampvuur. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.