Solar Team Twente geniet in Australië van Food Connect

Twentse samenwerking en saamhorigheid in Australië is een fantastisch initiatief van RED Engine Solar Team Twente, waar wij graag ons steentje aan bij dragen, " aldus Wim Swier, eigenaar Food Connect. "De passie van de medewerkers van Solar Team Twente en de duurzaamheid waar ze voor staan, sluit prima aan bij de denk- en werkwijze van Food Connect."De start van de World Solar Challenge race op 6 oktober is tevens de slotdag van de Week van de Smaak. Tijdens de landelijk georganiseerde "Week van de Smaak" van 28 september t/m 6 oktober wordt duurzaamheid door Food Connect nog eens extra onder de aandacht gebracht. Gedurende deze culinaire week biedt Food Connect haar klanten bijzondere maaltijden aan met duurzame ingrediënten.
 

Daarom presenteert Solar Team Twente vanuit Australië, d.m.v. deze video, een recept van een duurzame maaltijd waar nu ook de klanten van Food Connect in Nederland van genieten. Als sponsor van het Solar Team Twente wensen wij hen ontzettend veel succes!

Ook benieuwd naar het recept? Ga dan naar www.foodconnect.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.