Foodpacking Congres: de belangrijkste thema’s voor verpakken van voedsel

Het Foodpacking Event (9 & 10 oktober, Jaarbeurs Utrecht) is het eerste event in Nederland waar het verpakken van voedingsmiddelen centraal staat. Op woensdag 9 oktober vindt tijdens deze vakbeurs ook het NVC – VNU Foodpacking Congres plaats. Dit congres wordt in samenwerking met het NVC (Nederlands Verpakkingscentrum) georganiseerd.Tijdens het congres worden belangrijke thema's uit deze sector besproken. Key stakeholders vanuit de voedingsmiddelenindustrie en de verpakkingsleveranciers gaan in op het tegengaan van food waste, graphic design voor food packaging en het belang van goed en innovatief verpakken voor de voedselveiligheid.

Dagvoorzitter van het NVC - VNU Foodpacking Congres is Ulphard Thoden van Velzen, Senior verpakkingstechnoloog, Wageningen UR Food & Biobased Research. Sprekers zijn Prof. Jaap Seidell, (hoogleraar Voeding en Gezondheid VU Amsterdam), Alan Campbell (Paardekooper Van der Windt Group), Bert Himpe (Schütz Benelux), Roland ten Klooster (Universiteit Twente), Marc Oude Luttikhuis (Het FoodAtelier), Willy Mooren (BooMpackaging) en Geert Brinkerink (Seyfert).Inschrijven als bezoeker voor het Foodpacking Event is gratis, en kunt u gemakkelijk online doen. Wanneer u zich inschrijft als Foodpacking Event-bezoeker, kunt u direct aangeven of u het Foodpacking Congres (woensdag 9 oktober van 10.00 – 13.30 uur) wilt bezoeken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.