Egypte: Magrabi werkt aan uitbreiding granaatappelbusiness

Het granaatappelseizoen in Eqypte zal naar verwachting dit jaar iets eerder beginnen dan vorig jaar en er wordt een goede oogst geraamd. Magrabi agriculture hoopt dat de markt dit jaar goed zal zijn en is benieuwd hoe de prijssituatie zich zal ontwikkelen. Het bedrijf is er echter van overtuigd dat de producten het goed zullen doen, omdat er veel in kwaliteit is geïnvesteerd.

Magrabi gelooft dat er genoeg vraag is en verwacht geen moeilijkheden in de afzet van de producten, omdat het over de hele wereld verhandelt. Egyptes grootste concurrentie komt van Turkije (in het geval van seizoensoverlapping), Israël en China.Investeringen in kwaliteit worden beschouwd als de sleutel tot succes. Ze hebben bij Magrabi een modern verpakkingshuis voor granaatappelen opgericht en nodigen constant adviseurs uit om de productie te evalueren om te verzekeren dat het aan de wereldwijde normen voldoet.

Magrabi werkt momenteel nauw samen met de Agrarische Exportraad en de Egyptische fytosanitaire autoriteiten om nieuwe markten te openen in Azië en Afrika, waarmee het de globale markten van Egypte uitbreidt. Daarnaast hebben ze meer dan 17 accreditaties van verschillende instellingen, waardoor de kwaliteitsnormen altijd op hun best zijn.

Voor meer informatie:
Mahmoud El Shishiny, marketing en business ontwikkeling
ΜΛGRΛBI Agriculture
Tel : +20 2 25781151
Gsm: +201005154747
E-mail: shishiny@magrabi-agriculture.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.