werkzaam bij Heemskerk

Arie van Duijn is Praktijkopleider van het Jaar 2013 in de foodsector

Arie van Duijn, werkzaam bij W. Heemskerk BV in Rijnsburg, is verkozen tot beste Praktijkopleider van het Jaar 2013 in de categorie Voedingsindustrie. De verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door SVO kenniscentrum food. De andere twee praktijkopleiders die de finale behaalden waren Hugo Vagevuur van Huuskes in Enschede en Michel Scheijen van vleeswarenfabriek Pauli in Maasbracht.

De jury over de winnaar: "Van Duijn is een praktijkopleider pur sang. Hij vindt het geweldig om studenten te begeleiden en het geeft hem energie als mensen zich ontwikkelen. Voor hem is een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Hij is volop bij zijn studenten op de werkvloer te vinden. Motiveren en stimuleren, daar gaat het bij deze opleider om. Voor zijn studenten is het duidelijk: hij is een top-opleider en een echte vakman."

SVO hield tevens verkiezingen voor de Praktijkopleider van het Jaar 2013 in de categorieën Versspeciaalzaak en Supermarkt. In de categorie Versspeciaalzaak werd de onderscheiding toegekend aan Theo Beerens van slagerij Beerens in Eindhoven. In de categorie Supermarkt won Mat Bours van PLUS Verbeeten uit het Limburgse Tegelen. Hij werd ook gekozen tot overall winnaar.

De praktijkopleider is belangrijk voor de student in opleiding. Samen met SVO vakopleiding food leiden zij de vakmensen van de toekomst op. Studenten gaan één dag per week naar school en leren de overige dagen op hun werk. De praktijkopleider begeleidt de student bij het leren op het werk. Hij is een belangrijke succesfactor voor het slagen van het opleidingstraject. De praktijkopleider is zowel begeleider, instructeur, organisator en beoordelaar. In die rollen is hij als geen ander in staat het vakmanschap en de kennis over te brengen op de student.

bron: SVO kenniscentrum food

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.