Eerste Lustrum “Markt van 1001 Smaken”

Op 13 oktober 2013 vindt voor de 5e keer de "Markt van 1001 Smaken" plaats op het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam. De markt kent zijn oorsprong als Open Dag van het Food Center Amsterdam (voorheen Centrale markthallen) dat ook wel 'de buik van Amsterdam' genoemd wordt. De food markt is uitgegroeid tot een volks en culinair Amsterdams evenement waar een scala aan producten die op het Food Center verhandeld worden, is te ontdekken, te proeven, te beleven en eenmalig tegen kleine prijzen te koop zijn.Zo vindt men eten uit het heden en verleden, seizoens- en streekgebonden producten maar ook hele exclusieve, nieuwe en culinaire producten. Er zijn zo'n 100 kramen te vinden in het rijksmonument "de markthal", dus altijd droog!

Op het foodcourt vindt een ware beachparty plaats waar in tropische sferen diverse lekkere hapjes, drankjes en ijsjes verkrijgbaar zijn. Relaxen terwijl de kinderen bezig zijn met o.a. de groentedierentuin en ander leuk vertier. Ook voor een stukkie muziek is gezorgd.Dit jaar zijn er verschillende wedstrijden uitgeschreven, leerlingen van het ROC gaan de strijd met elkaar aan in een T(enminste) H(oudbaar) T(ot) amuse-battle. Iedereen mag mee dingen naar de lekkerste gehaktbal van Nederland, de winnaar gaat naar huis met de "De Telegraaf Gouden Gehaktbal", voor inschrijving en informatie over deze wedstrijd zie www.foodcenter.nl

U bent van harte welkom op het Food Center Amsterdam op zondag 13 oktober 2013 van 11.00 tot 17.00 uur!

Voor informatie:
06-53715509
06-10330967
06-53229571


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.