Euroberry presenteert nieuwe blauwe bessenmerk RocioBerry


De Fruit Attraction in Madrid bood Euroberry vorig jaar de kans hun merk Berry Touch te presenteren. Dit jaar zal het bedrijf een nieuw merk lanceren: RocioBerry. "We zullen het merk officieel presenteren tijdens Fruit Attraction 2013. Het is een nieuw ontwerp met Euroberry's kleuren en een selectie van de beste soorten met hoge bloeiniveaus, kalibers van +16 mm en een maximale stevigheid", aldus bronnen van Euroberry. 

Het Spaanse blauwe bessenseizoen van 2013 is voor Euroberry bevredigend, vergeleken met dat van 2012. Hoewel de weersomstandigheden niet ideaal waren, was er niet zoveel vorst als in 2012. Toen ging veel vroeg fruit verloren, waarvan de commerciële waarde altijd hoger is wegens het fruitgebrek op de markt.


Markten voor Spaanse blauwe bessen
Euroberry's grootste blauwe bessenmarkten zijn Engeland, Duitsland, Italië en Nederland en het bedrijf zegt dat de meeste groei plaatsvindt in Duitsland, Scandinavië en Oost-Europa, alsook in het Verre en Midden-Oosten.

Voor meer informatie:
EUROBERRY
Tel: + 34 954 932 317
www.euroberry.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.