Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Jan Prinsen: "Zeker een bezoek waard"

"AGF zeer sterk aanwezig op markt Charleroi"

Tholen - Jan Prinsen bezocht enkele weken geleden de markt van Charleroi. Zijn bevindingen van deze groter zaterdagmarkt midden in de stad waren zeer positief. "Het is een zeer grote kleurrijke markt met veel volk", vertelt Jan. "Voor iedereen nuttig om te bezoeken. Je vindt er alles. Groenten en fruit zijn zeer sterk aanwezig. En er is een zeer grote verscheidenheid op het gebied van producten, klanten, kwaliteit en prijs."



"Het is een markt met echte 'ouderwetse' marktkramers. Er is veel contact met de klanten. Ik zag er veel soorten fruit verkocht worden per kist. Deze markt is duidelijk ook een markt waar overschotten worden geliquideerd. We zag er toch ook wel sterke prijzen. Een markt met prachtige bloemenstanden en een mooiste kraam met gebraden kippen en andere specialiteiten. Nog nooit eerder gezien. Ik zag er een prachtige wagen met Italiaanse mini patisserie en uit het gesprek kwam naar voor dat de dame de dochter was van fruitinvoerder-druiven producent Pietro Amoroso uit Brussel."

Voor meer informatie:
Belgian Fresh Food Institute
Jan Prinsen
belgian.fresh.food.institute@gmail.com
Tel: (+32) 0-477 252372

Bezoek ook de website van Jan
: www.belgianfreshfoodinstitute.be