"Mark Bollaerts: "Speciale productacties in oktober"

Groothandel Bollaerts Primeurs breidt gamma uit

Tholen - Groothandel Bollaerts Primeurs uit Brussel is onderdeel van Groep A. de Witte en heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid na sluiting van het bedrijf Geers & Zn, in het verleden ook actief op Mabru. Ze leveren producten van de merken Cibel en Cebon en hebben daarnaast een ruim assortiment met andere groenten en fruit.


Mark Bollaerts met aardbeien van Cebon


Tijdens de opendeurnacht op 28 september was Bollaerts Primeurs in feeststemming

Zaakwaarnemer Mark Bollaerts vertelt dat ze vanwege de uitbreiding diverse speciale acties hebben voor de klant. "Sinds de overname is ook ons assortiment uitgebreid en presenteren we een totaalpakket. Nu bieden we bijvoorbeeld een gamma kruiden en boschampignons. "De kruiden worden door onszelf verpakt onder het merk Cebon, zodat we altijd de beste kwaliteit leveren. Er vallen steeds meer producten onder dit merk en klanten vragen er ook speciaal naar."Tevreden
De klanten van Bollaerts Primeurs zijn vooral winkeliers, marktkramers en andere groothandelaren die aan horecabedrijven leveren. "Al is de markt elke dag van 's nachts tot 10 uur in de ochtend geopend, de uren waarin wij daadwerkelijk verkopen zijn drie tot vier uren. Hier gebeurt het, hier voeren wij de handel en zorgen we ervoor dat onze klanten met een tevreden gevoel weg gaan."Volgens Mark is het elke dag weer een uitdaging om zo scherp en alert mogelijk te verkopen. "Mabru is een open markt. Alles is transparant. Kopers zijn dus zelf ook scherp. Daarom zorgen we ervoor dat wij ons onderscheiden door ons uitgebreide assortiment, merken, prijzen en kwaliteit van de producten. Klanten kunnen bij ons alles in één keer aanschaffen."Voor meer informatie:
Mark Bollaerts
Bollaerts Primeurs nv
Werkhuizenkaai 22-23
Mabru: hal D1 3-7
1000 Brussel
bollaertsprimeurs@skynet.be
www.cibel-cebon.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.