Raymond van der Burgh, Europe Retail Packing:

"Steeds meer vraag naar salicornia en kruiden in kleinverpakking"

Tholen - Europe Retail Packing heeft een uitgebreid assortiment aan kruiden rechtstreeks van de bron. Eén van deze producten is salicornia (in het Nederlands: zeekraal). Op dit moment is de zeekraal van Hollandse en Franse bodem weer voorbij en begint de import uit Israël."Vanuit de markt komt er steeds meer vraag naar Israëlische salicornia omdat de zeekraal uit Israël goed houdbaar is en weinig stok heeft. We kunnen aan deze groeiende vraag blijven voldoen omdat er dit jaar meer areaal is aangeplant in Israël. Naast het feit dat er meer areaal is aangeplant in Israël, heeft Europe Retail Packing ook drie nieuwe kwekers vastgelegd. Al deze kwekers zijn gecertificeerd waardoor ze aan alle eisen voldoen", vertelt Raymond van der Burgh.


 
Naast de toenemende vraag naar salicornia, komt er ook steeds meer vraag naar verpakte kruiden. "Naast de kiloverpakkingen bieden wij ook kleinverpakkingen aan in diverse gewichten. We merken dat hier steeds meer vraag naar komt", vertelt Raymond. Het gehele kruidenassortiment wordt jaarrond geleverd uit landen als Israël, Kenia en in het zomerseizoen ook uit Nederland. De kleinverpakkingen zijn uitermate geschikt voor de horeca en supermarkten. Consumenten hoeven hierdoor de kruiden niet in een keer op te maken."

Voor meer informatie:
Raymond van der Burgh
Mark van Lier
Europe Retail Packing b.v.
ABC Westland 315
2685 DD Poeldijk
Tel: 0174 – 282 510
www.europeretailpacking.nl
 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.