crowdfunding-concept Mijn Keukentuintje gelanceerd op Week van de Smaak

Landelijke verspromotie bekostigd met Giftbox

Op 28 en 29 september presenteerde Mijn Keukentuintje de Giftbox op Week van de Smaak in Venlo. De Giftbox is een gepersonaliseerd cadeau dat het 'houden én onderhouden van vers' in de breedste zin van het woord promoot. De Giftboxen zijn snel en gemakkelijk online te bestellen, met daarin basilicum, munt of tuinkers. De opbrengst komt in z'n geheel ten goede aan de landelijke promotie van vers."Wat begon als een informatieve website groeit gestaag uit naar een crossmediaal concept voor de promotie van verse ingrediënten in de keuken", vertelt Susan Hermens, van Mijn Keukentuintje. "De Giftshop met de gepersonaliseerde cadeaus is een extra fun-element, waarmee we de hobby van het zelf kweken, combineren met het genieten van die zelfgemaakte groenten, fruit en kruiden in de keuken én aan de eettafel. Receptensites zijn er te over, net zoals moestuinsites, maar die twee werelden samenbrengen, daar ligt wat ons betreft de kans om de liefde voor vers bij nog meer mensen aan te wakkeren."

Uniek is niet alleen de combinatie van vers met een gepersonaliseerd cadeau. Ook het feit dat de opbrengsten in z'n geheel ten goede komen aan de landelijke promotie van vers is nieuw. Sjoerd Jochems, namens telersvereniging Fossa Eugenia* vult aan: "Het zou mooi zijn als we, naast de samenwerking met commerciële partners, op deze manier een constante stroom van inkomsten kunnen creëren. We zullen de shop dan ook gauw genoeg gaan aanvullen met andere producten. We kijken zelfs al met één oog naar Duitsland…"

*Telersvereniging Fossa Eugenia uit Venlo is founding partner van Mijn Keukentuintje.

Voor meer informatie:
Fossa Eugenia
Sjoerd Jochems
sjoerd.jochems@fossaeugenia.com
www.fossaeugenia.com

Mijn Keukentuintje
Susan Hermens
susan@mijnkeukentuintje.nl
www.mijnkeukentuintje.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.