Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ten behoeve van Westland4Giambia

Weerpraatje Piet Paulusma opgenomen bij ADB Cool Company.

Afgelopen zaterdagavond is het weerpraatje van Piet Paulusma opgenomen bij ADB Cool Company. Op zaterdagavond was er een Drive In Bioscoop georganiseerd op het terrein van ADB Cool Company ten behoeve van het goede doel Westland4Giambia. Piet Paulusma heeft eerst het weerpraatje opgenomen en daarna werd de film "Intouchables" getoond.



Stichting Westland4Gambia is een Nederlandse stichting die rechtstreeks hulp biedt aan de lokale bevolking van Gambia. Ze werken nauw samen met lokale mensen in Gambia die voor hun het veldwerk verrichten. Wesltand4Gambia organiseert projecten, die elk tot doel hebben om de Gambiaanse bevolking verder te helpen. Zo werken ze nu aan het project 'Teeth4all', een project waarmee ze de slechte tandzorg in Gambia willen verbeteren. In maart 2013 hebben ze een mobiele tandartspraktijk naar Gambia gebracht om voornamelijk scholen te bezoeken en met name kinderen helpen aan een gezonder gebit. Westland4Gambia helpt de kinderen in Gambia weer te laten lachen!

Publicatiedatum: