Multipond toont noviteiten op Empack Brussel 2013

Tijdens de Empack Brussel 2013 toont Multipond een aantal noviteiten

Nieuwe detecteerbare blauwe kunststof bakken.
Een evolutie voor de specifieke MULTIPOND kunststof bakken, welke vanaf nu ook in detecteerbaar materiaal beschikbaar zijn. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de wensen in de markt om de kunststof detecteerbaar te maken voor metaaldetectoren. Dit biedt de klanten naast de voordelen van hogere snelheid en weegnauwkeurigheid nu een additionele mogelijkheid om de procesveiligheid te verhogen.MP14-1000/400-H verrijdbaar voor schalen lijnen
Multipond laat een verrijdbare en compacte multihead weegautomaat op de beurs zien. Verrijdbaar en flexibel inzetbaar tussen meerdere verpakkingslijnen, zoals topseal- of dieptrekmachines.

Vlees & Fresh Food uitvoering
Deze Multihead weger is uitgevoerd met het nieuwe 'Fresh Food' Profiel (gepatenteerd). Deze innovatie van Multipond is gebaseerd op een speciaal profiel voor de doseergootjes, weegbakjes en de weger uitloop. Hierdoor blijven moeilijke producten niet plakken, wordt het product meer gecontroleerd en met hogere snelheid getrild en dus sneller en accurater afgewogen.

Adaptive filter software
MULTIPOND biedt met deze nieuwe software de optimale oplossing voor de combinatie van hoge snelheden & hoge weegnauwkeurigheid en de multihead weegautomaat is tegelijkertijd beter bestand tegen omgevingscondities.

Empack Beurs, Brussel Stand 6.335 ,
2 en 3 oktober 2013

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.