Supair Luchtdeur creëert luchttechnische scheiding tussen klimaatzones

De Luchtdeur van Supair creëert een effectieve luchttechnische scheiding tussen verschillende klimaatzones. De Supair luchtdeur richt zich op het oplossen van het probleem voor het scheiden van stof, geuren, rook, temperatuur en insecten. De Supair Luchtdeur geeft niet alleen besparing op uw energierekening maar maakt de aanschaf van tocht- of luchtsluizen overbodig.

Toepasbaarheid
De Supair Luchtdeur kan toegepast worden bij nieuwbouw en past eveneens in bestaande situaties of bij renovatie. Geen situatie is gelijk, iedere luchtdeur wordt op maat vervaardigd, zowel qua afmeting alsook qua toepassing. De Supair Luchtdeur wordt als unieke oplossing vervaardigd en op maat geleverd en gemonteerd.

Operationele besparingen
Met een Supair Luchtdeur bespaar je niet alleen op energie, maar ook op de aanschaf van tocht- of luchtsluizen, draai- of schuifdeuren of strokengordijnen. Daarnaast bespaar je tijd en dus geld omdat het transport tussen de ruimtes ongehinderd, snel en veilig kan plaatsvinden. Bovendien is er geen kans op beschadiging van de deur door zwaar materieel. U bespaart dus ook op onderhoud en hoge reparatiekosten, aangezien aanrijschades tot een minimum beperkt worden.

De energiebesparing kan oplopen tot 60 procent, zodat de investering in veel gevallen binnen 1,5 jaar terugverdiend kan worden. Bovendien bespaart de vrije doorgang tijd en dus geld: transport tussen de klimaten kan ongehinderd en veilig plaatsvinden. Zeker in productiehallen, koelcellen, vriescellen en laadperrons biedt dat grote voordelen. De investering in een Supair Luchtdeur wordt mogelijk gesubsidieerd vanuit de regelingen: FARBO (verbetering arbeidsomstandigheden) en EIA (energiebesparing).

Voor meer informatie:
Joost Kruijssen
Supair
Rheastraat 27
5047 TL Tilburg
Tel: 013-544 4345
joost@supair.nl
www.supair.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.