Nieuwe samenwerking Vakbeurs Agri & Aqua

ESC Services en Janse & Janse uit Goes zijn een samenwerkingsverband aangegaan omtrent de vakbeurs Agri & Aqua welke wordt gehouden op 27 en 28 maart 2014 in de Zeelandhallen te Goes. De vakbeurs wordt georganiseerd door ESC Services in Goes. Janse & Janse is verantwoordelijk voor de organisatie van het bijbehorende vakcongres dat tijdens Agri & Aqua wordt gehouden. De samenwerkingsovereenkomst werd deze week tussen beide partijen getekend.

De vakbeurs Agri & Aqua wordt in 2014 voor de 2e keer georganiseerd. De beurs is met name bedoeld voor organisaties en ondernemingen die gerelateerd zijn aan de agrarische sector of visserij. Inclusief voedselverwerking, logistiek, groothandel en detailhandel. Het Foodport Zeeland congres dat tegelijkertijd wordt aangeboden richt zich vooral op de ondernemers en werknemers die werkzaam zijn in de genoemde sectoren.

Innovatie, ondernemerschap en netwerken. Dat zijn de belangrijkste ingredi├źnten van het vakcongres. Twee dagen lang passeren nieuwe ontwikkelingen op het gebied van aquacultuur en teelt de revue. In de vorm van presentaties en discussies zullen diverse interessante sprekers hun kennis en visie delen over de agrarische sector en de visserij. Het congres wordt onder meer mogelijk gemaakt door bijdragen van Foodport Zeeland, Lekker Regionaal Produkt en de Provincie Zeeland.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.