onderdeel van foodcareplus 'plus|3-programma'

foodcareplus publiceert eerste reefer container inspectierapport

Foodcareplus publiceerde op 24 september het eerste verslag van zijn reefer container inspectieprogramma in de haven van Antwerpen. ICTC (containerdepot) en OOCL (rederij) behaalden daarbij de beste resultaten. De inspecties in de haven van Antwerpen brachten een kwaliteitsprobleem aan het licht bij 19,91% van de vrijgegeven reefers. Daarnaast bleek dat het snelste depot een container vrijgeeft in 20 minuten, terwijl het traagste aan een gemiddelde van 54 minuten komt.
 
Het inspectieprogramma biedt een objectieve evaluatie van de kwaliteit en de snelheid van containerdepots en rederijen, die een cruciale rol spelen in de toegevoegde waarde binnen de koudeketen. De controles maken deel uit van het foodcareplus 'plus|3-programma', dat zich richt op het verminderen van transportrisico's, het verhogen van operationele effici├źntie en het optimaliseren van kennis met het oog op een nieuwe manier van werken tussen rederijen en service providers.
 
In de komende jaren zal het inspectieprogramma uitbreiden naar Nederlandse en Duitse havens, waardoor een objectieve vergelijking tussen Noord-Europese havens mogelijk wordt.
 
Voor meer informatie of om een kopie van het inspectierapport te ontvangen, contacteer sales@foodcareplus.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.