The Greenery presenteert de Piccobello’s op de AGF-detail

Deze editie van de AGF-detail legt The Greenery de nadruk op producten, die interessant zijn voor de groentespeciaalzaak. In de stand (327) wordt aandacht gegeven aan de paddenstoelen specialties, zijn er verschillende pepertjes te bewonderen en worden er twee bijzondere tomaten uitgelicht: de Robusto Rosso en de Piccobello's.Voor deze laatste is The Greenery samen met tomatenteler Theo van Noord druk aan de weg aan het timmeren. Het verfijnde, frisse karakter en de tintelende en rijke smaak maken de Piccobello's unieke tros cherrytomaatjes. Deze smaaksensatie, samen met de felrode kleur en de heldergroene kroontjes maakt ieder gerecht 'piccobello'!
Door geavanceerde teelttechnieken teelt Theo van Noord zijn Piccobello's jaarrond op Nederlandse bodem. Hierdoor zijn de Piccobello's jaarrond van een consistente smaak en kwaliteit. Bij de teelt staat duurzaamheid voorop. Door een gezonde groeiomgeving is het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen met 100% gereduceerd. Voor deze duurzame teeltwijze heeft Theo van Noord het predicaat "Nature Counts" verworven. Een predicaat voor koplopers op het gebied van duurzaamheid.

De Piccobello's zijn exclusief beschikbaar voor de Nederlandse groentespeciaalzaak. Diverse promoties worden nu uitgerold waaronder een mooie beursaanbieding, een "Piccobello" avond verzorgd in samenwerking met Niven Kunz en week 43 is omgedoopt tot "de week van de Piccobello's". Nieuwsgierig geworden naar de Piccobello's? Of geïnteresseerd in één van de andere producten? De enthousiaste telers van The Greenery verwelkomen u graag op de stand.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.