"John: "Leuk als relatiegeschenk of kerstkado"

Koe & Zoo presenteert nieuwe deco-AGF op AGF Detail

Tholen - Ook het decoratie-AGF van groot en klein formaat zal dit jaar weer aanwezig zijn op AGF Detail. John van Eeden Petersman van het bedrijf Koe & Zoo gaat dit keer naar eigen zeggen 'extra groot uitpakken'. "We hebben allemaal nieuwe producten laten maken, en ik ga deze op een grote stand presenteren op de beurs in Houten", vertelt hij enthousiast.

Nieuwe producten
Koe & Zoo verkoopt bijzondere groenten en fruit. Ze zijn groter dan de gemiddelde producten. Niet geschikt om op te eten, maar ter decoratie en promotie. "Ik ben nu al enkele jaren actief met deco-AGF en de reacties zijn nog steeds geweldig. Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de beurs. We hebben nieuwe producten zoals bloemkool, frambozen, bramen, wortelen en komkommers. Ze zien er prachtig uit!"



"Het afgelopen jaar waren de appelen, peren en kersen het meest populair. Op de standaardvarianten hebben we ook weer nieuwe producten gemaakt. Zo hebben we weer nieuwe kersen laten maken en ook kleinere appelen en peren. De klantenkring is heel divers, de belangrijkste afnemers zijn mensen met een fruitbedrijf die ook aan huis verkopen. Maar ook andere telers, groentewinkels, groothandels, importeurs, exporteurs, noem maar op. Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om deze producten ergens neer te zetten in het bedrijf zelf, of tijdens beurzen. We kunnen ook kleinere producten maken om als geschenk weg te geven. Deco-AGF kan natuurlijk ook worden weggegeven als relatiegeschenk of kerstcadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan ook het logo of een speciale afbeelding op de producten worden gezet. Het is allemaal mogelijk.



De producten van Koe & Zoo zijn te vinden op stand 399 op 1 en 2 oktober in Expo Houten.

Voor meer informatie:
John van Eeden Petersman
Koe & Zoo
Christiaanhuygensweg 2
3225 LD - Hellevoetsluis
Mobiel: +31 (0)6 486 88 130
john@koeenzoo.nl
www.koeenzoo.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.