stand 316

Quiz Kwistutwel en SmaakTheater van SVO op AGF Detail

De jubileumeditie van AGF Detail biedt vele extra activiteiten om AGF ondernemers te inspireren. Zo organiseert SVO op de tweede beursdag demonstraties rondom de training 'voedingsadviseur AGF masterclass' waarbij de nadruk ligt op het bereiden van voeding met vergeten groenten en het bereiden van voeding rondom diëten (bijvoorbeeld suiker, gluten en zout).
 
Een andere demonstratie is 'Passie en AGF' om de bezoeker te inspireren door middel van bijzondere productpresentaties die zij in hun eigen winkels kunnen toepassen.
 Op speciale themapleinen wordt aandacht besteed aan smaakbeleving, winkelpresentatie en kostenbesparing. Ook zijn er prikkelende productpresentaties en kookdemonstraties.

Beleef de smaak van umami tijdens AGF Detail
Wat doet zout voor een product? Wat zijn de alternatieven? En wat is umami? Bezoekers aan het smaaktheater kunnen dit tijdens de tweede dag van AGF Detail zelf ervaren. Sterker nog: zij vormen de jury die verschillende producten mag proeven en beoordelen. Christ Manders en Willem Tilborghs van SVO vakopleiding food gaan aan de slag met bekende AGF-producten waar al dan niet smaak wordt aan toegevoegd. Welk product is het lekkerst en waarom? En hoe kun je de producten zelf bereiden? Het programma is doorlopend van 13.00 tot 22.00 uur.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.