Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

H.W. van der Peet & Zn. levert 10 STAS opleggers aan Post & Haveman – Dronten

Met de aanschaf van 10 nieuwe STAS opleggers is Post & Haveman weer klaar voor de nieuwe bietencampagne. De levering omvat 7 nieuwe STAS schuifvloertrailers en 3 nieuwe STAS kipper opleggers. Ze zijn allen geleverd door H.W. van der Peet & Zn. Dit Nieuwkoopse bedrijf is al weer 10 jaar officieel dealer / importeur voor alle STAS producten in Nederland.



STAS trailers kenmerken zich door lichtgewicht en zijn zeer sterke bouwwijze. Zowel chassis als opbouw zijn in aluminium uitgevoerd. Hierdoor hebben de trailers veel laadvermogen. De schuifvloertrailers worden bij Post & Haveman ingezet voor gecombineerde transporten van bieten en perspulp op retourbasis. Omdat deze trailers veel op krappe terreinen moeten draaien, zijn ze uitgerust met een fusee naloper en een balgontluchter. Tevens zijn ze zo kort mogelijk uitgevoerd om de combinatie toch nog wendbaar te houden.

De relatie tussen v.d. Peet en Post en Haveman gaat al terug tot begin jaren '80. Post en Haveman doet nationale en internationale transporten en heeft zich o.a. gespecialiseerd in agrarische transporten. Zij is een ervaren speler in de bietencampagne met al meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van bietentransport.

H.W. van der Peet & Zn. heeft onlangs zijn 65e verjaardag mogen vieren en heeft zich in die jaren gespecialiseerd in carrosserieën voor allerhande los gestorte producten zoals o.a. bandlossers, kippers, schuifvloertrailers.

Publicatiedatum: