Een 10 met een griffel

Bij een jubileum kijk je altijd even terug. De tiende keer dat de AGF Detail wordt georganiseerd is toch zeker wel een vermelding waard. Begonnen met een geheel eigen organisatie en nu uitgegroeid toch een professioneel, jaarlijks evenement wat we in samenwerking doen met Ahoy. Een samenwerking die overigens ook zeker het vermelden waard is, want Ahoy levert ieder jaar weer een grote prestatie qua invulling, PR en algehele organisatie.

Succesvolle combi
Ieder jaar is de beurs verder geprofessionaliseerd en is de diversiteit van de beurs gegroeid. De laatste jaren wordt de beurs gelijktijdig georganiseerd met de Food specialiteiten beurs en dat blijkt een succesvolle combinatie te zijn. Met als resultaat een recordaantal bezoekers in 2012! Daar mogen we met zijn allen trots op zijn.

Hét ontmoetingspunt
In een sterk veranderende omgeving verandert ADN mee. Ieder jaar spreken we op de beurs weer veel van onze leden. Een uitstekende ontmoetingsplek voor een gezellig praatje, het aanhoren van ideeën en eventuele problemen en de plek waar alle relaties elkaar opzoeken. In twee dagen tijd ontmoet en spreek je dus bijna meer mensen dan gedurende het hele jaar. Dat maakt de beurs zo belangrijk voor ADN.

AGF Detail, 1 & 2 oktober, 13.00 - 22.00 uur

Promotiecampagne 2014
Dit jaar zullen we ons op de beurs vooral richten op het AGF Servicepunt. Het wegvallen van het HBD en Productschap Tuinbouw zijn belangrijke ontwikkelingen en levert een 'leegte' op bepaalde onderdelen. Het meest tastbare is wel het verdwijnen van de promotiecampagnes die werden verzorgd vanuit het Hoofdbedrijfschap detailhandel.

Vanuit het AGF Servicepunt gaan we hiervoor een uitstekend alternatief bieden. U leest hier meer in het ADN Beursmagazine dat vandaag bij alle Groentemannen van Nederland wordt bezorgd. Kom vooral naar onze beurs voor meer informatie. Neem uw voorinschrijfformulier mee wat u afgelopen zaterdag bij de Beurscatalogus hebt ontvangen en ontvang aan de stand van ADN een leuke attentie tegen inlevering van dit formulier.

Paul de Leeuw
Verder belooft deze jubileumeditie natuurlijk ook een spektakel te worden bij de Verkiezing Beste Groenteman 2013/2014. Als presentator hebben we niemand minder dan, Paul de Leeuw bereid gevonden om de presentatie te gaan verzorgen. Maar de echte hoofdrollen worden natuurlijk vertolkt door de finalisten deze dag. Wij wensen hen heel veel succes en hopen op een spetterende finale.

Kom naar standnummers 317 & 320!
Verder hoop ik u allen te ontmoeten op de beurs. Heeft u vragen, suggesties, verbeterpunten of complimentjes …. Het team van ADN en AGF Servicepunt staat op de beurs klaar om u te woord te staan. Schroom dus niet om ons aan te spreken. ADN is er tenslotte door en voor de groenteman. En dat bent u met zijn allen!
Tot ziens op 1 en/of 2 oktober in Houten.

Vriendelijke groet,
Mark Heemskerk
Directeur ADN

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.