Javier Marques, Tollupol Groep:

"Goede kwaliteit en prijzen eerste Oronules-clementines"

De Tollupol Group is gestart met de eerste clementines van het ras Oronules. Het bedrijf, gevestigd in Qutartell, ten noorden van Valencia verkoopt en distribueert allerlei variëteiten clementines van september tot april.

"We zijn gestart met een goede kwaliteit en prima prijzen", vertelt directeur Javier Marques. "Het bloeiproces is erg goed verlopen en het citrus heeft niet al te veel pitten. Ook de vorm van het citrus is aantrekkelijk."De groep beschikt over een eigen transportdivisie met vestigingen in Mercabarna, Barcelona en op de groothandelsmarkt van Rungis in Parijs. "Hierdoor hebben we de controle over de transporttijd en de kwaliteit van de service. Dat is voor ons van cruciaal belang in tijden waarin het inhuren van transport erg duur is."Het bedrijf voert de merken Tollupol, Diagonal en Mejor voor de binnenlandse markt en de merken Toi Moi, Violette en Midinette voor de Franse en Zwitserse markten. "We streven ernaar om de productievolumes te verhogen met rassen van een nog betere kwaliteit", zegt Javier.

Tollupol is aanwezig met een stand op de Fruit Attraction in Madrid.

Voor meer informatie:
Cristina Company
Grupo Tollupol
T: +34 962616300
info@tollupol.es
www.tollupol.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.