Mexico: Grupo Jáuregui klaar voor de exportmarkt

Grupo Jáuregui is een Mexicaanse producent van regionale groenten en fruit, in het bijzonder ananas, selderij, grapefruit en peterselie. De producten worden verwerkt en ingevroren, voornamelijk voor het maken van smoothies . Eduardo Jáuregui, oprichter van het bedrijf, legt uit dat ze het liefst geen gedroogd fruit produceren. "We willen de consument zoveel mogelijk het idee geven dat hij verse producten proeft."Het bedrijf distribueert circa 30.000 units verwerkte groenten en fruit per maand. De teelt vindt plaats op ongeveer 100 hectare. Het handelsbedrijf verkoopt de producten onder de merknaam Hellen Queen, in Mexico al een begrip. Nu staat Grupo Jáuregui in de startblokken om ook de Amerikaanse markten te gaan beleveren. 

De verwerkingscapaciteit ligt momenteel rond de 70%, dus er is volop ruimte voor groei. Eduardo: "Ik denk dat we er klaar voor zijn. De toekomst ligt in export en op termijn hopen we markten in Europa en de VS te bestrijken."


Contact:
Grupo Jáuregui
Eduardo Jáuregui
Mexico
+52 (462)6247124
grupojauregui@prodigy.net.mx

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.