Erik Postuma:

"Uitgangspunt is onze klanten een gezonde bedrijfsvoering mogelijk te maken"

Fa. Postuma heeft zich in een periode van ruim 10 jaar ontwikkeld van een degelijke regionale AGF groothandel tot een full service groothandel voor AGF specialisten en Foodservice instellingen met bijzondere producten. Een grote variatie in assortiment en veelal rechtstreekse contacten met telers in binnen en buitenland.

AGF
"Wij bieden klanten het complete assortiment op het gebied van aardappelen, groenten en fruit dagelijks vers bezorgd door een hoogwaardig eigen wagenpark. Iedere streek en plaats heeft zijn eigen wensen wat betreft smaak, maat en (authentieke) rassen. Wij vinden dat een echte groente en fruitspecialist de mogelijkheden moet krijgen van zijn groothandel om zo goed mogelijk aan deze wensen tegemoet te komen. Dit kan de supermarkt namelijk niet en dat is voor specialisten bij uitstek een belangrijk punt. Dit maakt het mogelijk dat detaillisten onderscheidend kunnen zijn, toegevoegde waarde kunnen leveren, kortom hun specialisme kunnen tonen", vertelt Erik Postuma. "Wij hebben daarnaast ook een moderne bananenrijperij in ons pand, waar wij al jaren zelf Turbana rijpen die uitsluitend voor de specialisten bestemd zijn en op iedere gewenste kleur afgeleverd worden. Wij kunnen daarnaast diverse merken leveren die optimaal zijn geconditioneerd."

Kwaliteit
"Wij proberen het hele jaar door producten in ons assortiment op te nemen met bijzondere eigenschappen op het gebied van smaak en kwaliteit waarmee klanten de show kunnen stelen. Actueel voor nu en de komende maand zijn onze Salustiana Sinaasappelen van Urufruit Red Label. Hiervoor komen klanten gegarandeerd terug voor de smaak, zoetheid en sapgehalte voor hand en pers. Bezoekers van de AGF Detail in Houten kunnen ze komen proeven!""Wij merken bij veel specialisten zeker ook bij ambulante ondernemers dat een beter product in huis hebben dan de supermarkt niet alleen de sleutel tot succes is. Wij bieden daarom onze klanten ook ondersteuning op diverse manieren om de consument in uw lokale verzorgingsgebied duidelijk en professioneel de bijzondere productkwaliteit en service voor het voetlicht te brengen. Voorbeelden zijn ons Vol Smaak communicatieconcept en de splinternieuwe "Lekker Lokaal" campagne waarin streekproducten het uitgangspunt zijn. De consument is op zoek naar echte smaak, een verantwoord en herkenbaar product en specialisten kunnen daar samen met ons als beste in uw eigen lokale markt op inspelen."

Rendement verhogen
"Uitgangspunt van onze groothandel is om voor onze klanten een gezonde bedrijfsvoering mogelijk te maken. De persoonlijke wensen en omstandigheden hebben bij ons absolute prioriteit! Dit vereist een flexibele instelling en medewerkers met kennis van zaken. Klanten kunnen dan ook met al hun vragen terecht bij onze verkopers, buitendienstmedewerkers en desgewenst gezamenlijk het eigen bedrijfsplan te maken en te realiseren", zegt Erik

Totaal assortiment
Wij hebben, om onze klanten zo effici├źnt mogelijk te kunnen bedienen, tegen de laagst mogelijke kosten een aantal productgroepen toegevoegd aan ons assortiment in de afgelopen jaren. Zo kunnen wij een complete dienstverlening bieden. Wij verzorgen voor onze geselecteerde partners de dagelijkse distributie op basis van crossdocking. Dat betekent concreet, dat het mogelijk is om 1 vrachtenwagen voor de deur te krijgen waarin alles logistiek is gecombineerd en ook op 1 factuur staat. Wij werken uitsluitend met partners, waarvan wij overtuigd zijn dat ze met de juiste visie op de AGF specialist ook een onderscheidend en kwalitatief hoogwaardig product afleveren tegen concurrerende prijzen. Voorbeelden van ons totaal assortiment zijn verpakkingen, vers gesneden groentes, verse maaltijden, soepen, maaltijdcomponenten, sauzen en een uitgebreid biologisch assortiment (SKAL gecertificeerd).

Voor meer informatie:
Bezoek Postuma tijdens de AGF Detail in Houten (stand 330) of stuur een mailtje naar erik@postuma.nl om vrijblijvend kennis te maken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.