Alex Boers (Haluco) verkoper van het jaar

Het nieuws is al van even geleden, maar het is toch wel een vermelding waard: Alex Boers, salesmanager U.K. bij Haluco is gekozen tot de 'Verkoper van het Jaar 2013'. Dat meldt Salesonline.nl. Maandagmiddag 26 augustus 2013 werd Alex door jury-voorzitter Jack Geerts in het fraaie theater van De Flint in Amersfoort uitgeroepen tot DE verkoper van het jaar. Vorig jaar won Tom Haaring van Nationale Nederlanden, deze onder verkopers felbegeerde prijs. Alex Boers is een gretige verkoper met uitstraling. Hij werkt 18 jaar bij Haluco en heeft, voordat hij verantwoordelijk werd voor de U.K. enige tijd in Engeland gewoond en gewerkt.Alex bereidt zich perfect voor en weet alles van de 'zaak' en zijn contactpersonen. Hij krijgt van zijn klanten in het e-assessment een 8,88. De hoogste waardering geven zijn klanten voor het onderhouden van contacten na de 'verkoop' (9,27). Alex luistert niet alleen naar wat de klant echt bedoelt met zijn opmerkingen, hij toont bovendien oprechte belangstelling in de klant als mens. Alex is daardoor in staat een klantencontact te verankeren waardoor een duurzame relatie ontstaat. Al was zijn zege nipt, toch kan worden gesproken van de terechte winnaar 'Verkoper van het jaar 2013', die is gekozen uit vijf finalekandidaten.

Beste vijf van Nederland
Tijdens de 'Dag van de Verkoper' op maandag 26 augustus heeft de top 5 zich aan een groter publiek voorgesteld. Ten overstaan van de 212 deelnemers in het theater De Flint hielden alle vijf kandidaten in de ochtend een 1-minuut presentatie 'Waarom met mij zaken doen?' Direct daarna volgde een onderhandeling, deed men mee aan een actief luisteren praktijksimulatie en had nog een interview met de jury plaats. Direct daarna kwam de vakjury bij elkaar om te besluiten wie zich 'Verkoper van het Jaar 2013' mocht noemen.

Finalisten
Deze vijf verkopers mogen zich met trots de beste vijf verkopers van Nederland noemen:
  • Alex Boers Haluco
  • Evan Bultink Van der Vlugt Amstelveen
  • Gijs van Diepen Schipper Kozijnen Opmeer
  • Marco van Heuveln Bizztravel
  • Martijn Mens M&G
Vakjury
Commerciële directies van bedrijven uit verschillende branches vormen de vakjury:
  • Fred Mak VMRG - Univé
  • Jack Geerts Geerts Financiële Dienstverlening
  • Jan van der Kleij City Box Holding
  • Rick Gorree Agentor
  • Bart van Luijk DOOR Training & Coaching
Uitreiking
Tijdens het plenaire slot van de 'Dag van de Verkoper' overhandigde de juryvoorzitter Jack Geerts de finalisten het certificaat en huldigde de winnaar. Naast de beker met de grote oren, mag de 'Verkoper van het Jaar 2013' een dag met relaties varen op het schitterende zeiljacht de 'Sorisso'.

Bron: Salesonline.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.