




Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Als we zo doorgaan, is er over een jaar of 2 geen hardfruit meer uit Nederland of België"
- Fabriek Hessing Supervers in Greenport Venlo officieel opgeleverd
- QQ zat in 'verstikkende squeeze tussen telers en supermarkten'
- Looije Packing stapt in bij IQ Packing Waddinxveen
- "Hoge prijzen en veel kansen op de peenmarkt, dat was vorig jaar wel anders"
Top 5 - afgelopen week
- "Vanaf maandagmorgen is het helemaal losgegaan op de uienmarkt"
- Jan Oskam verkoopt locatie Vleuten aan projectontwikkelaar, Neerijnen vanaf 2024 centrale locatie
- Omzet Vershal Boontjes in drie jaar tijd naar ruim 3,5 miljoen euro
- Uit de oude doos: "Die eerste jaren heb ik het erg zwaar gehad"
- Eosta overgenomen door Anders Invest
Top 5 - afgelopen maand
Weer
Nieuwe aanwinst voor Horecava: Ethnic Foods Europe
Ethnic Foods Europe wordt tijdens de Horecava gehouden in het RAI Elicium. Directeur Exhibitions van Amsterdam RAI, Ids Boersma: "Bezoekers van de Horecava kunnen zich door EFE nu ook oriënteren op etnisch eten en drinken. Het samengaan met EFE past in de huidige koers van de Horecava om een sterk, breed vakevenement neer te zetten dat alle leidinggevenden uit de foodservice industrie aanspreekt." De EFE werd in 2012 voor het laatst gehouden in Brussels Expo.
Nieuw op de Horecava: routes
Ook nieuw op de komende editie van de Horecava zijn routes die bezoekers wegwijs maken op de beursvloer. Vier routes voeren bezoekers langs exposanten die trends en innovaties bieden op het gebied van design (route Design), koffie en thee (route Koffie & Thee), buiten-horeca (route Terras) en duurzame bedrijfsvoering (route Bewust). Daarnaast is er een noviteiten-route waarin alle exposanten die een nieuw product of nieuwe dienst hebben aangemeld, worden opgenomen.
De Horecava-werelden in een nieuw jasje
De bekende werelden op de Horecava krijgen een nieuw jasje. De wereld FASTSERVICE presenteert een eigen programmering en biedt tevens plek aan onder andere de Lekkerste Wedstrijden. De wereld NACHTLEVEN wordt verplaatst naar hal 4 en 5 en krijgt een nieuwe uitstraling met meer aandacht voor design. Alle trends en ontwikkelingen in de foodservice industrie komen voorbij op de wereld INNOVEER. De programmering voor de wereld HOTEL staat in het teken van onder andere energie- en waterverspilling, vervuiling en voedselverspilling. De wereld PUUR, met de focus op vers, biologisch, duurzaam, fair trade en verantwoord eten en produceren, wordt wegens succes geprolongeerd.
Uiteraard vindt de verkiezing om de Horecava Innovation Award plaats, een prestigieuze prijs bestemd voor de beste innovatie in de horecabranche.
Over Horecava
Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers. Bezoekers hebben vrij toegang tot Ethnic Foods Europe (EFE).
Meer informatie
Meer informatie over Horecava 2014 is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Twitter (@horecava) en Facebook. Informatie over EFE 2014 is te vinden op www.ethnicfoodseurope.com.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-02-07 Colruyt Group introduceert Spar For You: nieuwe foodservice gericht op on-the-go consumptie
- 2023-01-31 Eerste McDonalds zonder personeel
- 2023-01-18 Hoe lang nog tekort diepvriesfriet in Australië?
- 2023-01-17 Dick Schaap Horecagroothandel ondernemer van het jaar 2022
- 2023-01-10 'Beste restaurant ter wereld' moet deuren sluiten
- 2023-01-10 Foodservicemarkt groeit in 2022 met €5,8 miljard
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-04 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2023-01-03 "De MacGyver van de AGF-producten" wil het wereldrecord kant-en-klare plateaus met voorgerechten verslaan
- 2023-01-02 "Vega en vegan uitgelegd: Nederland in cijfers"
- 2022-12-22 Duitse Alfafood stevent nu af op omzet € 60 mln
- 2022-12-22 McDonald's kampt met tekort aan sinaasappelsap
- 2022-12-21 Tekort aan sla in VS kost Olive Garden 4 tot 5 miljoen dollar
- 2022-12-15 "Groenten zijn een geschenk in desserts"
- 2022-12-08 Sligro Food Group neemt Metro-activiteiten in België over
- 2022-12-08 Gezondere en duurzamere voeding in zorg en horeca leidt tot meer tevredenheid
- 2022-12-07 Onzekerheid over continuïteit bedrijf in horeca toegenomen
- 2022-12-07 “We liften mee op de groei van de regio Eindhoven"
- 2022-12-06 Compass Group benoemt Jacqueline van Beek tot Managing Director voor Nederland