Nieuwe aanwinst voor Horecava: Ethnic Foods Europe

Van 13 tot en met 16 januari 2014 wordt voor de 58e maal de Horecava in Amsterdam RAI gehouden; Nederlands meest innovatieve en inspirerende trefpunt voor professionals in de foodservice industrie. De Horecava betrekt in 2014 Ethnic Foods Europe (EFE) bij haar beursprogramma. Deze internationale vakbeurs biedt een uitgebreid aanbod op het gebied van Oriental, Arabic, Indian, Mexican en andere food-producten uit de wereldkeuken. De nieuwe aanwinst van Amsterdam RAI betekent een verrijking van het huidige Horecava-aanbod.

Ethnic Foods Europe wordt tijdens de Horecava gehouden in het RAI Elicium. Directeur Exhibitions van Amsterdam RAI, Ids Boersma: "Bezoekers van de Horecava kunnen zich door EFE nu ook ori├źnteren op etnisch eten en drinken. Het samengaan met EFE past in de huidige koers van de Horecava om een sterk, breed vakevenement neer te zetten dat alle leidinggevenden uit de foodservice industrie aanspreekt." De EFE werd in 2012 voor het laatst gehouden in Brussels Expo.

Nieuw op de Horecava: routes
Ook nieuw op de komende editie van de Horecava zijn routes die bezoekers wegwijs maken op de beursvloer. Vier routes voeren bezoekers langs exposanten die trends en innovaties bieden op het gebied van design (route Design), koffie en thee (route Koffie & Thee), buiten-horeca (route Terras) en duurzame bedrijfsvoering (route Bewust). Daarnaast is er een noviteiten-route waarin alle exposanten die een nieuw product of nieuwe dienst hebben aangemeld, worden opgenomen.

De Horecava-werelden in een nieuw jasje

De bekende werelden op de Horecava krijgen een nieuw jasje. De wereld FASTSERVICE presenteert een eigen programmering en biedt tevens plek aan onder andere de Lekkerste Wedstrijden. De wereld NACHTLEVEN wordt verplaatst naar hal 4 en 5 en krijgt een nieuwe uitstraling met meer aandacht voor design. Alle trends en ontwikkelingen in de foodservice industrie komen voorbij op de wereld INNOVEER. De programmering voor de wereld HOTEL staat in het teken van onder andere energie- en waterverspilling, vervuiling en voedselverspilling. De wereld PUUR, met de focus op vers, biologisch, duurzaam, fair trade en verantwoord eten en produceren, wordt wegens succes geprolongeerd.
Uiteraard vindt de verkiezing om de Horecava Innovation Award plaats, een prestigieuze prijs bestemd voor de beste innovatie in de horecabranche.

Over Horecava
Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers. Bezoekers hebben vrij toegang tot Ethnic Foods Europe (EFE).

Meer informatie
Meer informatie over Horecava 2014 is te vinden op www.horecava.nl. Horecava is ook te volgen op Twitter (@horecava) en Facebook. Informatie over EFE 2014 is te vinden op www.ethnicfoodseurope.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.